06 292 554 83

Nicolaas Pieckstraat 29, 4205 BR Gorinchem

Gastenboek

Linda Grootveld

Ik vind het superleuk. Ik ben er niet zo goed in en vraag heel veel, toch krijg ik nooit het gevoel dat ik teveel vraag en ze is altijd bereid om te helpen. Samen met de andere meiden is het heel gezellig en ben ik blij als het maandag is☺️

Mayke

Naailessen bij Petra zijn enorm leerzaam, maar altijd erg ontspannen en gezellig! Ik kijk er elke week weer naar uit!

Amy

Het is zo leuk bij Petra op les! Naast dat je echt goed en mooi leert naaien, is het ook nog eens heel erg gezellig! Echt een ontspannen avondje!

Angelica

krijg het al benauwd als ik kijk naar waneer de vakantie's zijn !! haha wat heb ik het naar me zin bij petra !! mijn woensdag avond kijk er zo naar uit elke week weer meestal met 6 meiden maar je word zo goed geholpen en het is super gezellig onder elkaar !! een echte aanrader je leerd naaien en het is een avond/ochtend om naar uit te kijken!!

Akisha Monte

Ik zit al een jaar bij Petra op les en ik vond het vanaf het begin al onwijs leuk! Ik heb veel geleerd in mijn eigen tempo en je word op een leuke/goeie manier geholpen met je uitgekozen project. In het begin kon ik nog niks zelf, maar nu kan ik al een hele boel zelfstandig! Bedankt Petra x

Patty

Afgelopen jaar ben ik begonnen met naailes bij Petra. Ik had nog nooit iets genaaid en deze jurk was mijn eerste project. Het is echt heel mooi geworden en zit fantastisch! De lessen zijn leuk en gezellig, je kiest je eigen projecten en de begeleiding is top! Dank je, Petra!

Kirsten

Inspirerend en vooral de kennis van Petra maken de lessen heel waardevol. Een ongedwongen sfeer waar alles voorhanden is zoals naai- en lockmachines en naaigerei (naaigerei ook verkrijgbaar voor een hele vriendelijke prijs tijdens de lessen). Een aanrader voor eenieder die de kneepjes van het vak wil leren of wil beginnen met het naaien. Mooie website trouwens.

Jenna

Mooie nieuwe site hoor Petra!!

Ik zit nog niet zo heel lang op naailes bij Petra, maar meteen vanaf de eerste les voel je je al helemaal welkom en 'hoor' je er al helemaal bij. Het is elke week weer gezellig en de tijd gaat supersnel voorbij!!!Petra legt alles goed uit op een leuke positieve manier. Ik vind het ook leuk/fijn dat alles op je eigen tempo gaat en dat je zelf steeds mag kiezen wat je gaat maken/doen.

Claire

Wat een mooie site is het geworden!
De naailessen zijn heerlijk ontspannend, terwijl je ook heel veel leert. In een aangename sfeer kun je in je eigen tempo werken en het is ook nog eens super gezellig!

Joke ter Horst

Wie is Petra?
Een geweldige lerares, die altijd antwoord heeft op welke vraag dan ook en die het beste in jou naar boven haalt, verder zijn de lessen altijd gezellig, leerzaam en gewoon voor iedereen persoonlijk GEWELDIG..en ik kan het weten want ik kom er al vele jaren….

Anne

Ik volg al 1,5jaar naailessen bij Petra en het is niet alleen leerzaam maar ook onwijs gezellig! Je krijgt geen "huiswerk" mee maar maakt een eigen project waar Petra bij helpt om dit projectje stap voor stap in elkaar te zetten, met als doel zelfstandiger worden en technieken aanleren! Zeker een aanrader!